Ludus Outdoor

Maak hieronder uw keuze:   

Plezier en avontuur!

  

Ludus Concepts   Spelendbewegen   Monkeyklimmen  

 

Thuis                            Activiteiten | Evenement | Kinderfeest | Opleidingen | Webshop | Informatie | Over                 Contact

RunningDinner/Borrel

Dit is een echt Running Dinner! Naast een heerlijke maaltijd, strijd je tevens om de bijzondere recepten van topkok Francois Vorleme. De activiteit start met een voorgerecht en de speluitleg, waarbij tevens duidelijk wordt bij welk restaurant je hoort. Gewapend met keukengerei en het botte mes gaan de teams na de eerste gang op weg opzoek naar de codes in de stad. Vervolgens dienen de teams op het juiste moment weer aan te schuiven voor het hoofdgerecht. Maar niet nadat ze nog een opdracht hebben gedaan. Na het hoofdgerecht gaan de teams weer naar buiten voor spelronde 2. Tot slot komen ze terug voor het toetje en de bekendmaking van het beste team!

Alle opdrachten hebben het thema eten. Dat wil niet zeggen dat alle opdrachten ook alleen voor kookliefhebbers zijn! Teams spelen team vs teamopdrachten, moeten hun symbool beschermen, zoeken verborgen foto's, proeven en ruiken en maken foto's en filmpjes. Dat allemaal om zo veel mogelijk michelin sterren te verzamelen.

Het eten en het spelelement maken van dit Running Dinner een bijzondere activiteit. Plezier, samenwerken, overleggen, creativiteit en lekker eten zijn belangrijke eigenschappen van dit spel van Ludus Outdoor.

Niet zomaar een Running Dinner!!

Prijs: Op aanvraag (de diner prijzen schommelen op het moment, richtprijs is 44 euro p.p. mei 2022.

Min-max aantal deelnemers: 12 - ongeveer 35-40 (minder of meer mogelijk maar in overleg)

Duur: Spel en eten ongeveer 4,5 uur

Locatie: Spel: centrum Oss. Eten: de Bodega, La Colline en de Nieuwe Wereld

Inbegrepen: Spel, begeleiding en dinner - 3 gangen menu.


Om het spel te spelen dient elk groepje in het bezit te zijn van minimaal 1 smartphone met qr code scanner en whats app om te communiceren met Top kok Francois Vorleme.
Bent u geïnteresseerd of heeft u nog vragen over Running Dinner, neem dan contact op met Rudy Papo van Ludus Outdoor.

 

Ludus Outdoor - Oss - info(at)ludusoutdoor.nl - 0412 850534