Ludus Outdoor

Maak hieronder uw keuze:   

Plezier en avontuur!

  

Ludus Concepts   Spelendbewegen   Monkeyklimmen  

 

Thuis                            Activiteiten | Evenement | Kinderfeest | Opleidingen | Webshop | Informatie | Over                 Contact

Dodgebow BBQ Arrangement


Een nieuwe uitdagende vorm van boogschieten! Het is een kruising tussen paintballen en trefballen. Maar dan zonder de soms zeer pijnlijke treffers. Raak je jouw tegenstander dan moet hij/zij het veld verlaten. Wie schiet als eerste het gehele andere team uit? Je kunt ook winnen door alle schijven van de tegenstander om te schieten.

 

DodgebowBij Dodgebow worden speciale pijlen met een kunstof dop, lichte bogen en maskers om het gezicht te beschermen, gebruikt. Ludus Outdoor biedt Dodgebow in Oss aan, midden in het bos op een prachtige locatie. Als obstakels worden opblaasbare kussens gebruikt. Ludus Outdoor kan deze activiteit in heel Nederland verzorgen. Je zorgt zelf voor een grasveld of gymzaal, wij doen de rest.

Eerst wordt gestart met een korte intro over de bogen en het schieten ermee. Daarna gaan we in teams aan de slag en wie weet kom jij als winnaar uit de strijd. Geschikt voor bedrijfsuitjes, familiefeest en scholen.

Deze activiteit is onder leiding van Ludus Outdoor bij Cafe-Herberg d'n Dort te boeken incl. BBQ en drankjes. Interesse? Vraag naar de mogelijkehden en meest actuele prijzen!

Let's play Dodgebow!!

Prijs: Op aanvraag. leeftijd van 8 - 80

Min-max aantal deelnemers: Vanaf 16 personen tot ongeveer 30 personen.

Duur: 1,5 - 2 uur afhankelijk van het aantal deelnemers

Locatie: Cafe- Herberg d'n Dort, Berghem (nabij Oss).

Combineren: Deze activiteit is erg goed te combineren met Bamboebouwen.

Bent u geïnteresseerd of heeft u nog vragen over Dodge Bow, neem dan contact op met Rudy Papo. Ludus Outdoor doer er alles aan om de veiligheid te waarborgen en is daarom lid van Sportinstitute Europe.

Ludus Outdoor - Oss - info(at)ludusoutdoor.nl - 0412 850534