Ludus Outdoor

Maak hieronder uw keuze:   

Plezier en avontuur!

  

Ludus Concepts   Spelendbewegen   Monkeyklimmen  

 

Thuis                            Activiteiten | Evenement | Kinderfeest | Opleidingen | Webshop | Informatie | Over                 Contact

Dodgebow


Een nieuwe uitdagende vorm van boogschieten! Het is een kruising tussen paintballen en trefballen. Maar dan zonder de soms zeer pijnlijke treffers. Raak je jouw tegenstander dan moet hij/zij het veld verlaten. Wie schiet als eerste het gehele andere team uit? Je kunt ook winnen door alle schijven van de tegenstander om te schieten. Dodgebow wordt ook wel Archery Tag of Archery Attack genoemd.

 

DodgebowBij Dodgebow worden speciale pijlen met een kunstof dop, lichte bogen en maskers om het gezicht te beschermen, gebruikt. Ludus Outdoor biedt Dodgebow in Oss aan, midden in het bos op een prachtige locatie. Als obstakels worden opblaasbare kussens gebruikt. Ludus Outdoor kan deze activiteit in heel Nederland verzorgen. Je zorgt zelf voor een grasveld of gymzaal, wij doen de rest.

Eerst wordt gestart met een korte intro over de bogen en het schieten ermee. Daarna gaan we in teams aan de slag en wie weet kom jij als winnaar uit de strijd. Geschikt voor bedrijfsuitjes, familiefeest en scholen. Omdat Dodgebow ook erg goed in een gymzaal gespeeld kan worden is dit een erg leuke activiteit voor het onderwijs.

Ludus Outdoor biedt ook een arrangement aan met 2 drankjes inbegrepen bij Cafe Herberg D'n Dort. Er wordt gestart met koffie/thee en en een pauzedrankje. Eventuele extra drankjes op basis van nacalculatie. Interesse om ook wat te eten, kijk dan hier.

Let's play Dodgebow!!

Prijs: vanaf 15,00 per persoon, vanaf 20 personen 5% korting.

Min-max aantal deelnemers: 10 - 30 met minder dan 10 kan natuurlijk, maar dan betaal je voor 10 personen.

Duur: 1,5 - 2 uur afhankelijk van het aantal deelnemers

Locatie: Oss in het bos - Berghem, Cafe-Herberg d'n Dort incl. drankjes arrangement - of op eigen locatie, prijs in overleg


Bent u geïnteresseerd of heeft u nog vragen over Dodgebow, neem dan contact op met Rudy Papo.
Ludus Outdoor doer er alles aan om de veiligheid te waarborgen en is daarom lid van Sportinstitute Europe.

Ludus Outdoor - Oss - info(at)ludusoutdoor.nl - 0412 850534