Ludus Outdoor

Maak hieronder uw keuze:   

Plezier en avontuur!

  

Ludus Concepts   Spelendbewegen   Monkeyklimmen  

 

Thuis                            Activiteiten | Evenement | Kinderfeest | Opleidingen | Webshop | Informatie | Over                 Contact

Boogschieten/Handboogschieten


Boogschieten is er voor iedereen jong en oud! Tijdens deze activiteit leer je in 1,5 uur de fijne kneepjes van het schieten. Al snel zul je merken dat het beter gaat en dat het nog leuker wordt om te doen! Wel eens een estafette gedaan bij het boogschieten? Of op een 3d doel geschoten? Door verschillende spelvormen en doelen te gebruiken wordt het boogschieten net even anders dan anders aangeboden. Wel zo leuk!

Ludus Outdoor heeft boogschieten als haar specialisme en verzorgd naast deze kennismakingsworkshops ook opleidingen voor docenten en instructeurs. Het belangrijkste wat terug komt in deze opleidingen? Het plezier!

De boogschietlocatie van Ludus Outdoor is in een prachtig stuk bos, waar tevens het boomklimmen aangeboden wordt. Boogschieten kan ook gecombineerd worden met andere activiteiten. Wanneer u meer zin heeft in een activere variant dan is Dodgebow een zeer geschikte optie! Ludus Outdoor biedt boogschieten op (bijna) elke locatie aan. Denk aan sportdagen, bedrijfsevenementen, maar bijvoorbeeld ook een meerdaagse clinic op scholen en instellingen. Heeft u interesse daarin dan maken wij graag een prijs op maat.

Boogschieten net even anders!!

Prijs: 128 euro t/m 8 personen. Elke deelnemer extra kost 15,00 p.p.

Min-max aantal deelnemers: 8 - 16 (meer in overleg mogelijk)

Duur: 1,5 uur

Locatie: Bossen Docfalaan Oss of Cafe Herberg d'n Dort. Op eigen locatie prijs in overleg.

Uit te breiden met: Heerlijke lunch/BBQ. De locatie is dan Cafe Herberg d'n Dort.

Bent u geïnteresseerd of heeft u nog vragen over boogschieten, neem dan contact op met Rudy Papo van Ludus Outdoor.

Ludus Outdoor - Oss - info(at)ludusoutdoor.nl - 0412 850534