Ludus Outdoor

Maak hieronder uw keuze:   

Plezier en avontuur!

  

Ludus Concepts   Spelendbewegen   Monkeyklimmen  

 

Thuis                            Activiteiten | Evenement | Kinderfeest | Opleidingen | Webshop | Informatie | Over                 Contact

 

Een greep uit de mogelijkheden!

Ludus Outdoor biedt verschillende activiteiten aan. Daarvoor maken wij gebruik van een aantal vaste locaties, maar wij komen ook graag naar u toe om op locatie een activiteit te verzorgen. Hieronder staan verschillende activiteiten beschreven die Ludus Outdoor vast in het programma heeft. Daarnaast is het mogelijk om de verschillende activiteiten te combineren. Bij Ludus Outdoor houden we de groepen bewust klein, ideaal dus voor de kleinere bedrijven, praktijken en families! 
 

Nabij onze vaste locatie is de mogelijkheid om te eten, drinken en eventueel te vergaderen. Heeft u interesse in een totaal pakket dan kunnen we voor u een prijs op maat maken.

Meest geboekt!

 

De Buit van de Bende van Oss.

Een zoektocht naar de buit van de bende van Oss!

Treed in de voetsporen van de wijlen bendeleden van de bende van Oss en vind de buit die ze in de jaren 30 hebben vergaard. Samen met vrienden, collega's of familieleden los je codes op, speel je een gokspel, maak je foto's en zoek je naar het verstopte geld! Voor meer informatie en arrangementen kunt u ook kijken op www.debuitvandebende.nl.

Prijs: 18,95 p.p., prijs incl. 3 gangenmenu op aanvraag

Locatie: Centrum Oss, min. 12 betalende deelnemers en max. ongeveer 45 deelnemers.

Duur: 3 uur

inclusief: BTW, begeleiding, 1 drankje en prijs winnaar

Boogschieten 2.0

Dodgebow,

Boogschieten op elkaar?! Kan dat? Jazeker en het is erg leuk. Doordat het geen pijn doet is deze boogschietvorm een stuk laagdremeliger dan bijv. Paintball. Echter wel net zo spannend. Het is een kruising tussen paintball en trefbal. We beginnen rustig maar langzaam maar zeker begint bij iedereen het oerinstinkt te werken.... Bij grotere groepen maken we een competitie zodat iedereen regelmatig kan schieten. Kijk hier voor aanvullende informatie en voor een arrangement met 2 drankjes inclusief.

Prijs: vanaf 15,00 p.p. min 10 betalende personen, max ongeveer 30 personen (vanaf 20 pers 5% korting).

Locatie: Bossen Oss of Cafe-Herberg D'n Dort in Berghem. Of op elke gewenste locatie in Nederland waar gras, een gymzaal of bijv. zand/strand is, prijs dan in overleg.

Nieuw: Ludus Outdoor beschikt ook over de mogelijk om een heerlijke BBQ te nuttigen na afloop. Kijk hier voor meer informatie.

Duur: 1,5 - 2 uur afhankelijk van aantal deelnemers.

inclusief: BTW, begeleiding en materiaal,

Combineren met bijvoorbeeld: Bamboebouwen, boogschieten of Outdoorgolf.

Een echt Running Dinner!

Running Dinner

Een echt Running Dinner! Speel tussen de gangen door het geheim van topkok Francois Vorleme. Samen met jouw team probeer je zo veel mogelijk Michelin sterren te verzamelen. Maak foto's en filmpjes, beantwoord vragen, proef, ruik en reken af met een ander team d.m.v. team vs team activiteiten. En geniet tussendoor van een heerlijke maaltijd! Tijdens het spel dienen teams gebruik te maken van een eigen smartphone. Kijk hier voor aanvullende informatie.

Prijs: Op aanvraag i.v.m. schommelende prijzen. Minimaal 12 deelnemers, maximaal ongeveer 45.

Locatie: Oss.

Duur: 4-5 uur - Keuze uit Running Dinner start vanaf 16.00.

inclusief: BTW, begeleiding, 3 gangen (Running Dinner).

Boogschieten net even anders

Boogschiet clinic

In 1,5 uur leer je de fijne kneepjes van het schieten en zul je verbaasd zijn hoe snel je verbetert. Nadat je meer gewend bent geraakt aan de boog is het tijd om over te gaan op verschillende bijzondere vormen, doelen en afstanden! Zo ervaar je hoe leuk boogschieten is en zul je zien dat je eigenlijk niet wilt stoppen… Kijk hier voor aanvullende informatie.

Prijs: 128 euro t/m 8 personen, elke deelnemer extra 15,00 p.p. max. 16 deelnemers meer is mogelijk maar in overleg.
Locatie Bossen Docfalaan Oss of Cafe Herberg d'n Dort, eigen locatie (meerprijs)

Duur: clinic duurt 1,5 uur

inclusief: BTW, gebruik materiaal en instructie. Combineren met: Bamboebouwen, OutdoorGolf of Monkeyklimmen.

Meest voordelig!

ZombieZombie --LET OP! TIJDELIJK NIET BESCHIKBAAR--

Zombie Zombie is een uitdagend en leuk GPS spel wat meestal in een stad wordt gespeeld! Daag je vrienden, collega's of familie uit om te ontsnappen uit de handen van de Zombies en ontdek tevens de geheime schoonheden van een stad doordat je op nieuwe en bijzondere plekken komt.

Prijs: 75 euro. Voor 75 euro krijgt u 4 smartphones en kunt u tot 16 spelers het spel spelen. Het spel kan gespeeld worden met 32 spelers u gebruikt dan 8 smartphones, kosten 140 euro.

Locatie: Oss. Voor jongere deelnemers zijn er aangepaste kaarten.

Duur: variabel

inclusief: BTW, smartphones. U speelt het spel zelfstandig en haalt de smartphones op.

Specialisme van Ludus Outdoor

Monkeyklimmen
"het specialisme van Ludus Outdoor"

Een bijzondere uitdaging naar de top van de boom. Durf jij de uitdaging aan en jouw grens te verleggen? Er hangt ook een toeter minder hoog, dus er is ook een uitdaging voor de deelnemers die het erg spannend vinden! Ludus Outdoor is de specialist in Nederland en Belgie van deze bijzondere manier van klimmen! Zekeren gaat als op een klimwand. Met monkeyklimmen komt Ludus Outdoor ook in het hele land, bijvoorbeeld bij een open dag op school, buurtfeest/activiteit of als promotieactiviteit.

Prijs: 18.50 p.p.

Locatie: Bossen Oss. Min. 10 betalende deelnemers, max. 15 personen. In combinatie met ander activiteiten ook met meer mensen mogelijk. Ludus Outdoor kan ook op locatie komen kijk voor meer informatie op: www.monkeyklimmen.nl.

Duur: 1,5 uur

inclusief: BTW en materiaal,

Combineren met: Bamboebouwen, boogschieten, Outdoorgolf, Samen een Team

Teambuilding

Nieuw! Samen een team

Teambuilding kan op allerlei manieren. Maar wat steeds terug komt is samen iets bereiken! Met teambuilding kunnen verschillende doelen nagestreefd worden bijvoorbeeld: elkaar beter leren kennen, rollen ontdekken, een thema behandelen of gewoon voor het plezier. Ludus Outdoor luistert en maakt dan samen het programma. Bij dit onderdeel komt ons motto het best naar voren: Passie voor mensen en activiteiten!

Prijs: in overleg, afhankelijk van het programma.

Locatie: Bossen Oss of op eigen locatie

Duur: variabel

Samen naar buiten

De familie/vrienden dag

In Oss beschikt Ludus Outdoor over een prachtig terrein in het bos. Hier hangen de monkeyklimbomen en wordt o.a.het boogschieten aangeboden. Speciaal voor families en vrienden groepen biedt Ludus Outdoor een Outdoor dag aan. Een gezellige ongedwongen sfeer waar iedereen van de familie, jong en oud, aan mee kan doen. Er zijn verschillende samenwerkingsopdrachten, u kunt klimmen en/of boogschieten, Outdoorgolfen, hutten bouwen enz. U mag zelf voor drankjes en bijv. broodjes zorgen. Tegen een meerprijs kan Ludus Outdoor dat voor u verzorgen.

Prijs: vanaf 17,50 euro p.p. minimaal 10 en maximaal ongeveer 20 personen. Graag maakt Ludus Outdoor een prijs op maat, afhankelijk van de activiteiten, deelnemers en de leeftijden.

Locatie: Bossen Oss.

Duur: 3 uur

inclusief: BTW, begeleiding en materiaal

Ontspannen in het bos

OutdoorGolf

Golfen door het bos, zonder al te veel regels! Je loopt door het bos en bepaalt met behulp van een boekje, foto's en een kaartje de locatie van de afslagplek en waar de hole komt te liggen. Vervolgens probeer je in zo min mogelijk slagen het parcours af te leggen. Outdoorgolf is gezellig, ontspannen en lekker in de buitenlucht! Let op, je dient over een mobiel met QR code reader (en internet) te beschikken. Kijk hier voor meer informatie over OutdoorGolf.

Prijs: 6,00 euro.

Locatie: Bossen Oss. Min. 6 en max. 20 personen.

Duur: 1-1,5 uur

inclusief: BTW en materiaal, deelnemers gaan zelfstandig het bos in.

Combineren met: Bamboebouwen, boogschieten of Monkeyklimmen.

Toppunt!

Bamboestiek

Samen bouwen en komen tot een bijzonder hoogtepunt. Met behulp van elastiek en bamboestokken bouwen jullie een zelf gekozen vorm. Ook geschikt als teambuildingsactiviteit, al dan niet in combinatie met een andere activiteiteit.

Prijs: vanaf 12,50 euro. Wilt u deze activiteit als teambuilding, of tijdens bijvoorbeeld een festival, dan maakt Ludus Outdoor graag een prijs op maat.

Locatie: Bossen Oss. Ook in te zetten op locatie.

Duur: 1-1,5 uur

inclusief: BTW, begeleiding en materiaal.

Combineren met bijvoorbeeld: Outdoorgolf, boogschieten of Monkeyklimmen

Ludus Outdoor - Oss - info(at)ludusoutdoor.nl - 0412 850534